Sfoglia per Autore
Individuazione di protocolli per lo studio di profili di espressione proteica in frutti di pesco (Prunus persica)
2006 C. Fedeli, B. Prinsi, S. Morgutti, N. Negrini, M. Cocucci, L. Espen
Isolation of a putative expansin cDNA from peach fruits : expression analysis in genotypes with different flesh softening
2006 A. Ghiani, C. Fedeli, N. Negrini, S. Morgutti, F.F. Nocito, D. Bassi, M. Cocucci
Qualità dei frutti : studio molecolare e biochimico del softening e dello sviluppo di componenti nutraceutici
2007 A. Ghiani, C. Fedeli, N. Negrini, S. Morgutti, A. Battezzati, S. Citterio, D. Bassi, M. Cocucci
Proteomic analysis of fruits of three peach (Prunus persica) cultivars with different flesh firmness characteristics during ripening
2007 C. Fedeli, A.S. Negri, B. Prinsi, S. Morgutti, N. Negrini, M. Cocucci, L. Espen
Analisi dei profili d’espressione proteica del mesocarpo di frutti di tre genotipi di pesco (Prunus persica) caratteristici per la durezza della polpa
2007 C. Fedeli, A.S. Negri, B. Prinsi, S. Morgutti, N. Negrini, M. Cocucci, L. Espen
Analisi comparativa fra proteomi di mesocarpo di frutti di pesco in fase pre-climaterica e climaterica in due genotipi caratterizzati da diverso fenotipo della polpa a maturità
2008 C. Fedeli, A.S. Negri, B. Prinsi, S. Morgutti, N. Negrini, M. Cocucci, L. Espen
Peach fruit (Prunus persica [L.] Batsch) ripening : a proteomic comparative analysis of two cultivars with different flesh firmness characteristics at the transition from the pre-climacteric to the climacteric stage
2008 C. Fedeli, A.S. Negri, B. Prinsi, S. Morgutti, N. Negrini, M. Cocucci, L. Espen
Proteomic Analysis of Peach Fruit (Prunus persica) at the transition from the pre-climacteric to the climacteric stage
2008 C. Fedeli, A.S. Negri, B. Prinsi, S. Morgutti, N. Negrini, M. Cocucci, L. Espen
Unravelling the transition from the pre-climacteric to the climacteric stage in peach fruit : a comparison between cultivars
2009 C. Fedeli, B. Prinsi, A.S. Negri, S. Morgutti, N. Negrini, M. Cocucci, L. Espen
INDIVIDUAZIONE DI INDICATORI DI QUALITÀ E MIGLIORAMENTO DEL PROCESSO PRODUTTIVO IN DRUPACEE (PESCO) MEDIANTE METODOLOGIE PROTEOMICHE INNOVATIVE
2009 C. Fedeli
Oxidative stress and senescence-like status of pear calli co-cultured on suspensions of incompatible quince microcalli
2010 F.F. Nocito, L. Espen, C. Fedeli, C.A.M. Lancilli, S. Musacchi, S. Serra, S. Sansavini, M. Cocucci, G.A. Sacchi
Peach fruit ripening : a proteomic comparative analysis of the mesocarp of two cultivars with different flesh firmness at two ripening stages
2011 B. Prinsi, A.S. Negri, C. Fedeli, S. Morgutti, N. Negrini, M. Cocucci, L. Espen
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile