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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Gli zuccheri nella produzione del gelato 1999 C. AlampreseE. CasiraghiM. Rossi Article (author) -
Formulation of lactose-reduced ice cream mix 1999 M. RossiE. CasiraghiC. AlampreseC. Pompei Article (author) -
L’era dei probiotici 2000 C. Alamprese C.R. Foschino Article (author) -
Stress factors resistance of probiotic lactobacilli intended for frozen dairy products 2000 C. Alamprese Book Part (author) -
Sopravvivenza di lattobacilli probiotici a differenti fattori di stress 2000 C. AlampreseR. Foschino Article (author) -
Influence of La1 strain addition in retail-manufactured ice cream 2001 C. AlampreseR. FoschinoM. Rossi + Book Part (author) -
Applicazione del processo di interesterificazione per la produzione di margarine a basso tenore di acidi grassi trans 2001 M. RossiC. Alamprese + Book Part (author) -
Functional foods: employment of Lactobacillus johnsonii La1 in retail-manufactured ice cream 2001 C. Alamprese Book Part (author) -
Modelli matematici per il calcolo del coefficiente di consistenza e dell'indice di flusso di concentrati di arancia 2001 C. Alamprese + Article (author) -
Influence of lipid interchange between canned sardines and covering olive oil on some oil genuineness features 2001 M. RossiC. Alamprese + Article (author) -
The effect of bleaching and physical refining on color and minor components of palm oil 2001 M. RossiC. Alamprese + Article (author) -
Modelli matematici per il calcolo del coefficiente di consistenza e dell'indice di flusso di concentrati di pomodoro 2001 C. Alamprese + Article (author) -
Survival of Lactobacillus johnsonii La1 and influence of its addition in retail-manufactured ice cream produced with different sugar and fat concentrations 2002 ALAMPRESE, CRISTINAR. FoschinoM. Rossi + Article (author) -
Messa a punto di un gelato artigianale contenente microrganismi probiotici 2002 C. Alamprese Doctoral Thesis -
La qualità alimentare: definizioni e applicazioni 2003 C. PeriC. Alamprese Book Part (author) -
Destino degli antiossidanti nativi nella raffinazione fisica dell’olio di palma grezzo 2003 M. RossiC. Alamprese Article (author) -
The role of bleaching clays and synthetic silica in palm oil physical refining 2003 M. RossiC. Alamprese + Article (author) -
Quale qualità? Presentazione dei concetti e dei termini fondamentali della qualità in vista della valorizzazione dei prodotti alimentari 2004 C. PeriC. Alamprese Book Part (author) -
Hygienic quality evaluation of the egg product used as ingredient in fresh egg pasta 2004 C. AlampreseM RossiE. CasiraghiA. Hidalgo + Article (author) -
Effetti del trattamento di soffiatura sulle caratteristiche fisiche di alcuni cereali 2004 M. MariottiC. AlampreseM. Lucisano Book Part (author) -
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