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Gli zuccheri nella produzione del gelato
1999 C. Alamprese, E. Casiraghi, M. Rossi
Formulation of lactose-reduced ice cream mix
1999 M. Rossi, E. Casiraghi, C. Alamprese, C. Pompei
L’era dei probiotici
2000 C. Alamprese, R. Foschino
Stress factors resistance of probiotic lactobacilli intended for frozen dairy products
2000 C. Alamprese
Sopravvivenza di lattobacilli probiotici a differenti fattori di stress
2000 C. Alamprese, R. Foschino
Influence of La1 strain addition in retail-manufactured ice cream
2001 C. Alamprese, R. Foschino, M. Rossi, C. Pompei, L. Savani
Applicazione del processo di interesterificazione per la produzione di margarine a basso tenore di acidi grassi trans
2001 M. Rossi, C. Alamprese, P. Mombelloni, F. Stanga
The effect of bleaching and physical refining on color and minor components of palm oil
2001 M. Rossi, M. Gianazza, C. Alamprese, F. Stanga
Modelli matematici per il calcolo del coefficiente di consistenza e dell'indice di flusso di concentrati di pomodoro
2001 C. Alamprese, C. Pompei, G. Guatelli
Influence of lipid interchange between canned sardines and covering olive oil on some oil genuineness features
2001 M. Rossi, A. Colonello, C. Alamprese
Modelli matematici per il calcolo del coefficiente di consistenza e dell'indice di flusso di concentrati di arancia
2001 C. Alamprese, G. Guatelli, C. Pompei
Functional foods: employment of Lactobacillus johnsonii La1 in retail-manufactured ice cream
2001 C. Alamprese
Survival of Lactobacillus johnsonii La1 and influence of its addition in retail-manufactured ice cream produced with different sugar and fat concentrations
2002 C. Alamprese, R. Foschino, M. Rossi, C. Pompei, L. Savani
Messa a punto di un gelato artigianale contenente microrganismi probiotici
2002 C. Alamprese
La qualità alimentare: definizioni e applicazioni
2003 C. Peri, C. Alamprese
Destino degli antiossidanti nativi nella raffinazione fisica dell’olio di palma grezzo
2003 M. Rossi, C. Alamprese
The role of bleaching clays and synthetic silica in palm oil physical refining
2003 M. Rossi, M. Gianazza, C. Alamprese, F. Stanga
Quale qualità? Presentazione dei concetti e dei termini fondamentali della qualità in vista della valorizzazione dei prodotti alimentari
2004 C. Peri, C. Alamprese
Effetti del trattamento di soffiatura sulle caratteristiche fisiche di alcuni cereali
2004 M. Mariotti, C. Alamprese, M. Lucisano
Hygienic quality evaluation of the egg product used as ingredient in fresh egg pasta
2004 C. Alamprese, M Rossi, E. Casiraghi, A. Hidalgo, F. Rauzzino
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