Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 129
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Influence of packaging material on bread characteristics 2003 M.A. PaganiM. LucisanoM. MariottiS. Limbo Article (author) -
Assessment of the risk of physical contamination of bread packaged in perforated oriented polypropylene films : measurements, procedures and results 2003 L. PiergiovanniS. LimboM. Riva + Article (author) -
Shelf life Prediction of Cereal-based Dry Foods Packed in Moisture-sensitive Films 2003 S. Limbo + Article (author) -
Influence of packaging material on bread characteristics 2004 M.A. PaganiM. LucisanoM. MariottiS. Limbo Book Part (author) -
Effects of storage temperature, oxygen level and lightness on shelf life of brown parboiled rice 2004 S.Limbo + Book Part (author) -
Shelf life degli alimenti confezionati 2004 L. PiergiovanniS. Limbo Book (editor) -
Effetto combinato di anidride carbonica e di basse pressioni parziali di ossigeno sullo sviluppo di Staphylococcus aureus in vitro 2004 S. LimboL. FranzettiA. Galli Book Part (author) -
Metodo gascromatografico per la determinazione del monossido di carbonio in confezioni alimentari 2004 S. LimboL. Piergiovanni + Article (author) -
Metodo gascromatografico per la determinazione del monossido di carbonic in confezioni alimentari 2004 Limbo, S.Piergiovanni, L.Limbo, S.Piergiovanni, L. + Article (author) -
Primo convegno nazionale Shelf-life degli alimenti confezionati : Milano, 11-13 giugno 2003 2004 L. PiergiovanniS. Limbo Book (editor) -
Proprietà barriera all'ossigeno di differenti tipologie di tappi per vino 2004 S.LimboL.Piergiovanni + Article (author) -
The protective effect of film metallization against oxidative deterioration and discoloration of sensitive foods 2004 L. PiergiovanniS. Limbo Article (author) -
Assorbitori di ossigeno nel confezionamento di lasagne fresche all'uovo 2005 S.LimboP.E.SardiG.Farina + Article (author) -
The effects of different sizes of silica gel on the releasing rate of an ethanol emitter and the growth inhibition of aspergillus niger 2006 L.TorriS.Limbo + Book Part (author) -
L'IMPIEGO DEL MONOSSIDO DI CARBONIO NELLE ATMOSFERE PROTETTIVE PER I PRODOTTI CARNEI 2006 L. PIERGIOVANNIS. LIMBO + Book Part (author) -
Studi preliminari per l'estensione della shelf life di amaretti tipici sardi 2006 S. FarrisS. Limbo Book Part (author) -
Influence of packaging material on bread characteristics during ageing 2006 M.A. PaganiM. LucisanoM. MariottiS. Limbo Article (author) -
Shelf life of minimally processed potatoes : part 1. Effects of high oxygen partial pressures in combination with ascorbic and citric acids on enzymatic browning 2006 S. LimboL. Piergiovanni Article (author) -
Degradation of b-carotene in an aqueous medium exposed to fluorescent and halogen lights under different oxygen partial pressures 2007 L. TorriS. LimboL. Piergiovanni Book Part (author) -
Proprietà morfologiche, ottiche e diffusionali di film per imballaggio alimentare ottenuti da miscele di polietileni a bassa densità con copolimeri etilenecicloolefine 2007 S.LimboL. Piergiovanni + Book Part (author) -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 129
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile