Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Autenticazione di prodotti alimentari mediante tecniche spettroscopiche nel vicino e medio infrarosso
2008-01-01 N. Sinelli, A. Moles, E. Casiraghi
Monitoring of alcoholic fermentation using Mir and Nir spectroscopy
2010-01-01 V. Di Egidio, N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Moles, E. Casiraghi
NIR and MIR Spectroscopy as rapid method to monitor red wine fermentation
2010-01-01 V. Di Egidio, N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Moles, E. Casiraghi
Valorizzazione e ottimizzazione delle filiere viticola e frutticola valtellinesi attraverso sistemi innovativi in postraccolta e trasformazioni ad alta qualità (VALORVì)
2011-01-01 L. Bodria, R. Guidetti, R. Beghi, V. Giovenzana, I. Mignani, A. Spinardi, G. Cocetta, E. Casiraghi, G. Giovanelli, N. Sinelli, S. Buratti, S. Benedetti, L. Fongaro, A. Moles, A. Giugni
Monitoring of alcoholic fermentation using near infrared and mid infrared spectroscopies combined with electronic nose and electronic tongue
2011-01-01 S. Buratti, D. Ballabio, G. Giovanelli, C.M. Zuluanga Dominguez, A. Moles, S. Benedettia, N. Sinelli
The emitted dose of drug from a valved holding chamber using five pressurized metered dose inhalers
2012-01-01 F. Di Berardino, A. Antonio Cesarani, A. Moles, O. Brenna
The way from a wheat- to a gluten free-sourdough up to gluten free breads
2013-09-01 M. Mariotti, C. Cappa, C. Picozzi, B. Tedesco, L. Fongaro, A. Moles, A. Moretti, I. Vigentini, R.C. Foschino, M. Lucisano
Phenolic content and antioxidant activity of processed products obtained from wild bludberries (Vaccinium myrtillus) and cultivated blueberries (Vaccinium corymbosum)
2014-01-01 G. Giovanelli, A. Moles
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile