Sfoglia per Autore
Milk fat quality nutritional and sensorial parameters related to butter production
1996 P. Polidori, L. Chiesa, V.M. Moretti, F. Valfrè
New, stable halogenated derivative suitable for the gas chromatographic determination of muramic acid [short communication]
1996 P.A. Biondi, L.M. Chiesa, C. Mariani, P. Renon
A new procedura for the specific high-performance liquid chromatographic determination of hydroxyproline
1997 P.A. Biondi, L.M. Chiesa, M.R. Storelli, P. Renon
Sensitive determination of glycoprotein monosaccharides by gas chromatography with electron capture detection
1998 L.M. Chiesa, L. Radice, P.A. Biondi, R. Belloli
Gas- chromatographic determination of pig plasma malondialdehyde with negative-ion chemical ionization tandem mass spectrometry detection
1999 L.M. Chiesa, K. De Wasch, A.M. Pecile, P.A. Biondi, H. De Brabander
Determinazione della Malondialdeide in Gas-Cromatografia con rivelazione a cattura di elettroni
1999 L.M. Chiesa, A.M. Pecile, P. Renon, P.A. Biondi
Gas chromatographic determination of galactose in milk : example of a switching valve used for the protection of the capillary column
1999 L.M. Chiesa, L. Radice, R. Belloli, P. Renon, P.A. Biondi
Indicazioni sulla differente attività steroidogenica nella dinamica follicolare ed ovulatoria della scrofa durante il periodo estivo
2000 D. Vigo, M. Faustini, V. Russo, G. Maraschi, M. Curatolo, L. Chiesa, E. Munari, G. Maffeo
Effects of dietary fats on meat quality and sensory characteristics of heavy pig loins
2002 C. Corino, S. Magni, E. Pagliarini, R. Rossi, G. Pastorelli, L.M. Chiesa
Interferenza della contaminazione fecale sulla presenza di boldenone nelle urine di vitello
2003 C.A. Sgoifo Rossi, F. Arioli, A. Bassini, L.M. Chiesa, V. Dell’Orto, M. Montana, G. Pompa
Improved procedure for the determination of malonaldehyde by gas-chromatography with electron-capture detection as 2,4,6-trichlorophenylhydrazine derivative
2003 Lorenzo Sangalli, Luca Maria Chiesa, Elena Passero, Ada Manzocchi, Giovanni Maffeo, Pier Antonio Biondi
Evidence for false-positive result for Boldenone testing of veal urine due to faecal cross-contamination during sampling
2004 C.A. Sgoifo Rossi, F. Arioli, A. Bassini, L.M. Chiesa, V. Dell’Orto, M. Montagna, G. Pompa
Studio di un'alterazione di prodotti carnei crudi stagionati
2004 P. Cattaneo, L.M. Chiesa
Un'alterazione ossidativa insolita di carne bovina (fesa)
2004 C. Cantoni, L.M. Chiesa, P. Cattaneo
Studio di una produzione artigianale di salame friulano
2004 P. Cattaneo, L.M. Chiesa
Conservabilità di carni tritate confezionate in atmosfera protettiva
2004 P. Cattaneo, L.M. Chiesa, M. Paiani, M.C. Riva, R. Urso, L. Cocolin
Caratteristiche di un salame tipico lombardo, il Salame di Montisola
2005 C.A. Cantoni, L.M. Chiesa, S. Soncin, B. Ripamonti, C. Bersani
Analisi delle sostanze volatili del taleggio
2005 C.A. Cantoni, L.M. Chiesa, F. Cesana
Sostanze organiche volatili nel salame Varzi
2005 L.M. Chiesa, C.A. Cantoni, S. Scasciamacchia
Sostanze organiche volatili in salami maleodoranti
2005 L.M. Chiesa, S. Soncin, C. Cantoni
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile