Sfoglia per Autore
Valutazione rapida del grado di maturità tecnologica e fenolica del nebbiolo di Valtellina mediante spettroscopia FT-NIR
2006 E. Casiraghi, N. Sinelli, G. Cabassi, R. Beghi
Valutazione rapida del grado di maturità tecnologica e fenolica del nebbiolo di Valtellina mediante spettroscopia FT-NIR e spettroscopia Vis/NIR
2006 G. Cabassi, R. Beghi, N. Sinelli, R. Tonesi, R. Guidetti, E. Casiraghi
Exploitation of the wine and fruits production in Valtellina with innovative methods (INNOVI’)
2006 R. Beghi, R. Guidetti, I. Mignani, L. Folini, R. Tonesi
Nuove tecniche non distruttive per la determinazione delle sostanze nutraceutiche della frutta
2007 R. Guidetti, R. Beghi, A. Spinardi, I. Mignani, L. Bodria
La qualità si stima in campo grazie al progetto Innovì
2007 L. Bodria, R. Beghi
Evaluation of grape quality parameters by VIS/NIR and FT-NIR spectroscopy
2007 E. Casiraghi, L. Bodria, R. Guidetti, N. Sinelli, R. Beghi, G. Cabassi
Apples ripening stage and nutraceutic properties evaluation through a Vis-NIR portable device and an on-line NIR system.
2007 R. Guidetti, L. Bodria, I. Mignani, A. Spinardi, R. Beghi, M. Pincu
Evaluation of grapes and blueberries quality parameters by NIR spectroscopy
2007 E. Casiraghi, N. Sinelli, R. Beghi, R. Guidetti, A. Spinardi, L. Folini
Valorizzazione delle produzioni vitifrutticole valtellinesi mediante metodi innovativi
2007 L. Bodria, R. Guidetti, R. Beghi, I. Mignani, A. Spinardi, L. Folini, E. Casiraghi, V. Di Egidio
Evaluation of grape quality paameters by VIN/NIR and FT-NIR spectroscopy
2007 E. Casiraghi, L. Bodria, R. Guidetti, N. Sinelli, R. Beghi, G. Cabassi
La tecnologia Vis-Nir per la determinazione delle sostanze nutraceutiche della frutta
2007 R. Guidetti, R. Beghi
Prediction of blueberry (Vaccinium corymbosum) ripeness by a portable Vis-NIR device
2008 R. Guidetti, R. Beghi, L. Bodria, A. Spinardi, I. Mignani, L. Folini
Evaluation of chiavennasca grape technological and phenolic ripening indexes by a portable vis-nir device
2008 R. Guidetti, R. Beghi, L. Bodria
Tecniche innovative per la valorizzazione della qualità dei prodotti ortofrutticoli freschi
2008 R. Beghi
Prediction of blueberry (Vaccinium corymbosum) ripeness by a portable Vis-NIR device
2009 R. Guidetti, R. Beghi, L. Bodria, A. Spinardi, I. Mignani, L. Folini
Feasibility of a simplified handheld optical system for blueberries ripeness field evaluation
2009 R. Beghi, R. Guidetti, R. Oberti, L. Bodria
Quality and Nutraceutical Content of Blueberries (Vaccinium corymbosum) Grown at Two Different Altitudes (450 and 650 m a.s.l.)
2009 A. Spinardi, I. Mignani, L. Folini, R. Beghi
Vis/NIR technology for the evaluation of nutraceutical parameters of fruit
2009 L. Bodria, R. Guidetti, R. Beghi
Engineering role in typical mountain food products improvement
2009 R. Guidetti, L. Dioguardi, R. Beghi, M. Belli, V. Bonalume
L’analisi Vis/NIR al servizio della viticoltura
2009 R. Guidetti, R. Beghi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile