Analytical authentication of PDO cheeses : new hints on how to control quality and recognize imitations / L. Pellegrino. ((Intervento presentato al 12. convegno Workshop on the developments in the Italian PhD research on Food Science and Technology tenutosi a Reggio Calabria nel 2007.

Analytical authentication of PDO cheeses : new hints on how to control quality and recognize imitations

L. Pellegrino
Primo
2007

2007
PDO cheeses ; cheese quality ; imitation cheese
Settore AGR/15 - Scienze e Tecnologie Alimentari
Università Reggio Calabria
Analytical authentication of PDO cheeses : new hints on how to control quality and recognize imitations / L. Pellegrino. ((Intervento presentato al 12. convegno Workshop on the developments in the Italian PhD research on Food Science and Technology tenutosi a Reggio Calabria nel 2007.
Conference Object
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2434/40217
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact