This note presents the results of experiments in the use of calcium and magnesium lactates in milk enrichment. A description is given of the principles that enable optimal use to be made of the salts with the object of obtaining stable milk before the heat process.
La nota contiene i risultati di una sperimentazione svolta sul tema dell'impiego di lattato di calcio e lattato di magnesio per la produzione di latte arricchito. Sono stati esposti i criteri che consentono l'utilizzo ottimale di questi sali al fine di ottenere un latte stabile al successivo processo termico.
Esperienze sull'impiego dei lattati di calcio e magnesio per l'arricchimento del latte / F. Tateo, M. Bononi, G. Testolin, L. Ybarra, M. Fumagalli. - In: INDUSTRIE ALIMENTARI. - ISSN 0019-901X. - 36:359(1997 May), pp. 614-617.
Esperienze sull'impiego dei lattati di calcio e magnesio per l'arricchimento del latte
F. Tateo;M. Bononi;G. Testolin;
1997
Abstract
This note presents the results of experiments in the use of calcium and magnesium lactates in milk enrichment. A description is given of the principles that enable optimal use to be made of the salts with the object of obtaining stable milk before the heat process.Pubblicazioni consigliate
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